Tarayıcınız güncel değildir. İnternet sitemizi tam olarak kullanabilmek için lütfen tarayıcınızı güncelleyin.

Linde MH'nin H20-H35 modeli “2020 En İyi Uygulama İnovasyonu' ödülüne layık görüldü.

15 Eki 2020

Linde MH, Endüstriyel Forkliftler kategorisinde okuyucular tarafından en iyisi olarak tercih edildi.

Tam ağ bağlantılı yeni nesil dizel, LPG ve CNG motorlu forklift Linde H20-H35, bu yıl endüstriyel forklift sektöründen çıkan en heyecan verici yeni ürün olarak değer gördü. Huss-Verlag tarafından yayınlanan bir dergi olan Logistra tarafından yürütülen bir okuyucu anketinin sonucu olarak detayları aşağıda görebilirsiniz.

Ödülü kabul eden Linde Material Handling Orta Avrupa Pazarlama Kıdemli Direktörü Torsten Rochelmeyer, “Katılımcılara olumlu yanıtları ve bizi kazanan olarak seçtikleri için teşekkür etmek istiyoruz” dedi. Birçok çalışanın, Linde MH tarafından şimdiye kadar sunulan türlerinin en iyisi olma hedefiyle yeni dizel, LPG ve CNG motorlu forkliftleri geliştirmek için büyük bir hevesle çalıştığını vurguladı.

Linde MH'nin H20-H35 serisi forkliftleri, müşterilere daha fazla şeffaflık, esneklik ve ekonomik uygulanabilirlik sunan, Linde MH'nin ilk tam ağ bağlantılı forkliftleridir. Operatöre göre mükemmel bir şekilde uyarlanabilirler ve kapsamlı bir pasif ve aktif güvenlik sistemleri yelpazesiyle donatılabilirler. Ayrıca, sıkı Euro 5 emisyon düzenlemelerine uygundurlar. Rochelmeyer, 'Bu yeni forkliftlerle, müşterilerimizin intralojistiğin geleceğine başarılı bir sıçrama yapmalarını sağlıyoruz' diye vurguluyor. 2 ila 3,5 ton yük kapasitesi aralığındaki denge ağırlıklı forkliftlerin satışları 2019'un sonlarında başladı ve bu yılın Haziran ayında nihayet önceki 39X serisinin yerini aldı.

Linde MH, endüstriyel forklift kategorisinde okuyucuların tercihini kazandı

Logistra'nın (ticari araç filoları ve depo lojistiği için uygulamaya yönelik bir dergi) editör kadrosu, 2014 yılından bu yana toplam sekiz kategoride (intralojistik ve araç filoları) yenilikçi ürünleri ve çözümleri takdir ediyor ve ödüllendiriyor. Bu yılda editörler her kategori için en iyi üç adayı belirledikten sonra okuyuculara gönderilen çevrimiçi sorular vasıtasıyla okuyucu oyları toplanmaktadır. Bu yıl 400'den fazla İnternet kullanıcısı, Haziran ve Eylül ayları arasında oy kullanarak bu önemli ankete katıldı.

Editör Tobias Schweikl, “Bu ödülle, yayınevimiz yenilik olarak nitelendirilen, pratik kullanıma uygun ve piyasada mevcut olan veya yakın gelecekte piyasaya sürülecek olan özellikle yaratıcı, olağanüstü gelişmeleri onurlandırıyor” diye açıklıyor. - yarışmanın arka planıyla ilgili olarak Logistra dergisinin şefi. Aschaffenburg, Almanya merkezli Lİnde MH'nin özellikle okuyucular tarafından yenilikçi olarak algılanması, ödülün ikinci kez Linde Material Handling'e verilmesiyle kanıtlanıyor.

Yonca Çetinalp

Kurumsal İletişim ve Marka Yöneticisi